Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Beginnerscursus EHBO

wo 1 nov - do 30 nov

€195

EHBO-Vereniging Barneveld start binnenkort weer met een beginnerscursus EHBO. Deze cursus wordt, op een gemakkelijk te volgen wijze, gegeven door ervaren kaderinstructeurs Eerste Hulp , Verbandleer Kinder EHBO  en Reanimatie / AED.

De cursus is verspreid over 12 avonden van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Van de cursisten wordt verwacht dat zij thuis de behandelde lesstof bestuderen. De opleiding wordt afgesloten met een officieel examen, dat wordt afgenomen door Het Oranje Kruis.

Na het succesvol afronden van het examen krijgt de cursist een diploma uitgereikt met een geldigheidsduur van twee jaar.

De prijs van de cursus bedraagt € 195,– per persoon. Dit is inclusief de module verbandleer, AED, les- en oefenmateriaal, lesboekjes en consumpties.

Deze cursus wordt op donderdagavond gegeven in de Goede Herder Kerk aan het Jan Seppenplein 70.

Deze cursus wordt door diverse zorgverzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed.

Voor opgave en/of inlichtingen kunt u bellen of mailen met A.v. Winkoop- Berger, tel. 0641355914, of mailen naar secretaris@ehboverenigingbarneveld.nl.

Aanmelden kan ook via de website; www.ehboverenigingbarneveld.nl,

Tijdstip: 19.30 uur

Bron: EHBO Vereniging Barneveld

Gegevens

Begin:
wo 1 nov
Einde:
do 30 nov
Kosten:
€195
Evenement Categorie:

Locatie

EHBO Vereniging Barneveld
Jan Seppenplein 70
Barneveld,
Website:
www.ehboverenigingbarneveld.nl

Blog

Griezelen bij Intratuin

Afgelopen vrijdagavond heb ik samen met mijn collega’s de workshop ‘Halloween Pompoen maken’ gevolgd bij Intratuin Barneveld. Onder het genot van een hapje, drankje en knapperend vuurtje ging de workshop van ...
Verder lezen
/ Creatief, Culinair, Uitje

Bios, pannenkoeken en …

Bios, pannenkoeken en een zachte stoel. Het is alweer even geleden dat we lekker konden bankhangen, we zijn thuis namelijk aan het klussen. Na verschillende ‘interne verhuizingen’ met onze bank van ...
Verder lezen

Stap op de step!

Heb je ons al voorbij zien komen? Toen je een drankje deed bij De Hebberd, BAS, Grand Café Kuhlman, of bij de Gribus? Of toen je de Barneveldse Krant opensloeg, die ...
Verder lezen
/ Sport