[14-01-2018, Barneveld]

Paula Terpstra:

Er zijn in de afgelopen 1,5 jaar steeds meer vergelijkbare online evenementenkalenders bijgekomen, waarop ik heb besloten zelf niet meer actief de agenda bij te houden. In plaats daarvan maak ik binnenkort een verwijzing naar sites waar evenementen op genoemd staan, zodat je nog steeds weet waar je kunt zoeken als je iets wilt ondernemen. De activiteiten van januari, februari en maart blijven dit voorjaar nog zichtbaar, maar er wordt vanaf heden niets meer toegevoegd.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Treinfestijn Barneveld

za 20 jan - za 27 jan

Kom jij weer naar het TreinFestijn? Maak van 20 tot en met 27 januari een ontdekkingstocht vol treinplezier! Het TreinFestijn is dé plek waar kinderen leren bouwen en spelen met model- en speeltreinen.

Stap in voor een ritje ‘Intratuin Barneveld’ in de ‘Malle Stomer’, speel met bekende modeltreinen van Märklin, PIKO Spielwaren GmbH en BRIO Play, bewonder de levensgrote modeltreinen van Model Railway Agency en de historische speelgoedtreinen van het Oude Ambachten & Speelgoed Museum! Uitgespeeld? Schuif dan gezellig aan bij de kidsworkshop en knutsel lekker mee!

Kom spelen op deze leuke en leerzame dagen, van 20 tot en met 27 januari, bij Intratuin Barneveld. Inschrijven voor de kidsworkshop kan via intratuin.nl/barneveld

Kom je met meer dan 15 kinderen? Meldt je dan graag even aan via events@barneveld.intratuin.nl of bel met 0342-405040!

*in samenwerking met Bentink Modelspoor.

Bron: Intratuin Barneveld

Gegevens

Begin:
za 20 jan
Einde:
za 27 jan
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Intratuin Barneveld
Burgemeester Aschofflaan 1
Barneveld, 3772 MV
Telefoon:
0342-405040
Website:
https://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-barneveld