Gratis naar Tour de Force!


Op zaterdag 27 mei wordt de 36ste Tour de Force gehouden. Startlocatie is de Veluwehal aan de Nieuwe Markt 6 in Barneveld. Tijdens dit sportieve evenement kan er gefietst, gewandeld en geskeelerd worden.

Of je nu op de racefiets, mountainbike of stadsfiets stapt, je bepaalt zelf het aantal kilometers dat je deze dag aflegt. De afstanden starten vanaf 25 km en lopen op tot 150 km. Alle routes gaan in de richting van Garderen en Kootwijk en brengen je op de mooiste plekjes van de Veluwe. De langste route voert de deelnemers over een aantal beklimmingen van de Posbank. Deze afstand telt mee voor het Klimmersbrevet.

Gaat jouw voorkeur uit naar wandelen, dan kun je rekenen op een mooie route richting Zeumeren. Er zijn routes van 15, 25 en 40 km. De 25 en 40 km route lopen door de prachtige bossen ten noordoosten van Voorthuizen. En uiteraard is er het onderdeel skeeleren, wat bij velen favoriet is. De skeelerroutes voeren de deelnemers in zuidwestelijke richting. Er is zoveel mogelijk gekozen voor ‘gladde’ routes. De te kiezen afstanden zijn: 10, 35, 50 en 100 km.

In samenwerking met Tour de Force mogen wij 10 gratis deelnames via een Like & Win actie op onze Facebook-pagina weggeven. Onder de deelnemers aan de Facebook-actie verloten wij vijf winnaars die ieder twee gratis deelnames winnen.

Klik hier voor de link naar onze Facebook-pagina. Zoek het bericht van 16 mei op en Like onze FB-pagina en de winactie!

Update 24 mei:

De wedstrijd is voorbij en de winnaars zijn bekend! Zie het Facebookbericht.

Van harte winnaars! Jullie namen zijn bekend bij de organisatie, meld je zaterdag met je legitimatie bij de kassa en jij en je partner vertrekken gratis vanaf de start!


Fietsen
De Tour de Force is een NTFU-klassieker en is gewaardeerd met het maximale aantal van drie sterren. Alle routes zijn volledig en duidelijk uitgepijld. NTFU-leden kunnen gebruik maken van Scan & Go. Er is keuze uit de volgende afstanden en starttijden:

25 km          10.00-13.00 uur
50 km          09.00-12.00 uur
75 km          08.30-10.00 uur
100 km        07.30-10.00 uur
150 km        07.00-09.00 uur

Onderweg wordt u ruime verzorging aangeboden en indien nodig is pechhulp en EHBO dichtbij.

Wandelen
De wandelroutes lopen richting Zeumeren. Er kan gekozen worden uit de volgende afstanden en starttijden:

15 km            08.30-10.30 uur
25 km            08.00-10.30 uur
40 km            07.00-08.00 uur

Skeeleren
Starttijd voor alle afstanden 09.30-10.30 uur.

Meer informatie over skeeleren staat op de website van ’t Griezeveen

De Veluwehal biedt horecavoorzieningen en er is douchegelegenheid. Kijk voor meer informatie over de Veluwehal op Partycentrum Veluwehal

Parkeren
In de directie omgeving van de Veuwehal geldt betaald parkeren. Voor gratis parkeermogelijkheden raadpleeg de
parkeerkaart van gemeente Barneveld.

Kosten
Deelnemen aan de Tour de Force kost € 5 per persoon. Leden van de NTFU en een wandelbond krijgen € 1 korting. Vragen, opmerkingen op tips? Stuur een e-mail naar bestuur@wvtourdeforce.nl.