Jouw stem is geld waard

Een paar jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de Rabobank Clubkasactie. Een initiatief van Rabobank Gelderse Vallei waarbij leden van de bank ieder vijf stemmen uit mogen brengen op een aantal lokale verenigingen en stichtingen. De Rabobank stelt namelijk een deel van haar winst beschikbaar om lokale (sport)verenigingen en culturele en maatschappelijke stichtingen te steunen. En hoe meer stemmen een vereniging ontvangt, hoe meer geld er is voor de clubkas.

Promotor van sport en hobby

Als ‘promotor’ van sport, hobby en vrijetijdsbesteding in de gemeente Barneveld, kan ik natuurlijk niet anders dan deze actie onder de aandacht brengen! Dit is een fantastisch initiatief en om welke vereniging of stichting het ook gaat, extra euro’s zijn bij iedereen van harte welkom.

Laat je stem niet verloren gaan

Daarom roep ik iedereen op, die lid is van de Rabobank Gelderse Vallei, om mee te doen met deze actie en deze stemmen niet verloren te laten gaan. Je kunt allemaal vast wel een vereniging of stichting bedenken, die je een warm hart toedraagt. Wellicht omdat je er zelf actief bent, of vroeger actief was, of omdat je kinderen hier lid zijn. Naast lidmaatschap kun je natuurlijk ook je stem uitbrengen vanwege het feit dat je de activiteiten van een club waardeert.

Stemmen kan t/m dinsdag 6 juni

Dus doe mee en spoor ook vooral je familie, vrienden en kennissen aan om te gaan stemmen. Je kunt ook prima je stem uitbrengen als je geen lid van een vereniging bent, het gaat erom dat je lid van Rabobank Gelderse Vallei bent. Ieder lid krijgt vijf stemmen, waarvan je er maximaal twee kunt uitbrengen aan één specifieke club.

Je kunt nog tot en met dinsdag 6 juni 2017 je stem uitbrengen! Klik hier voor de link naar de website.

€ 150.000 te verdelen over 180 verenigingen

Dit jaar verdeelt Rabobank Gelderse Vallei € 150.000 tijdens de Rabobank Clubkas Campagne en er doen in totaal bijna 180 lokale verenigingen mee! Alle leden van de bank, die voor 1 mei jl. lid zijn van de Rabobank, ontvangen in de maand mei een unieke code per e-mail om te stemmen.

Bijzondere uitreiking

Op maandagavond 19 juni worden de cheques uitgereikt tijdens een speciale avond in het Schaffelaartheater in Barneveld door een bijzondere spreker, dit jaar: Erben Wennemars.