Vakantierooster Oosterbosbad


Terwijl de scholen hun deuren sluiten, verruimt Zwembad het Oosterbosbad haar openingstijden tijdens de grote zomervakantie. In de periode van 10 juli tot en met 20 augustus is het zwembad doordeweeks van 7.00 tot 19.30 uur geopend.

Openingstijden

Wil jij je kunsten vertonen op de duikplank of een paar smashing bommetjes maken? Weet dan dat je na 9.00 uur terecht kunt. Tussen 7.00 en 9.00 uur worden er namelijk banen gezwommen en dat doe je liever niet met iemand twee meter boven je op de hoge duikplank. Op zaterdag en zondag worden de standaard openingstijden gehanteerd. Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Weersafhankelijk

Opening van het zwembad is afhankelijk van het weer, de deuren gaan open bij een temperatuur van +20 graden. Met uitzondering van de doordeweekse ochtenden, het banenzwemmen is niet afhankelijk van de temperatuur.

Laat het mooie weer maar komen!