Voor € 5 onbeperkt reizen Valleilijn


Je kunt nog tot en met zondag 20 augustus voordelig met de Valleilijn-trein reizen op het traject tussen Amersfoort en Ede-Wageningen. Wil je de omgeving van Barneveld verkennen of wil je juist een uitstapje maken richting Amersfoort of Ede, dan kun je nu voor slechts € 5,- de hele dag onbeperkt met de trein reizen op deze route. Ga lekker een (mid)dagje shoppen in de stad of bezoek een evenement of ander leuk adresje in de buurt. Als je niet kunt kiezen, kun je je activiteiten combineren. Je kunt met je zomerdagkaart immers van ‘s morgens vroeg tot s’ avonds laat reizen.

Ontspannen reizen
Altijd al eens de trein willen pakken, maar kruip je toch altijd weer achter het stuur? Kies dan nu voor een ontspannen treinreis. Je hoeft bij aankomst niet om te kijken naar een parkeergarage en hiermee bespaar je ook op parkeerkosten. Zo’n ritje met de trein is overigens ook heel leuk om eens met het gezin te ondernemen.

Zomerdagkaart
Een Valleilijn zomerdagkaart kost slechts € 5,- en kinderen van 4 t/m 11 jaar, die samen met een volwassene van minimaal 18 jaar oud reizen, kunnen mee voor € 1,-. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar via www.ervaarhetov.nl. Bestel je e-tickets via de volgende links:

www.ervaarhetov.nl/acties/zomerdagkaart-valleilijn/

www.ervaarhetov.nl/acties/valleilijn-railrunner/

Dienstregeling
De Valleilijn-trein rijdt om het half uur en stopt bij station Amersfoort, Hoevelaken, Barneveld Noord, Barneveld Centrum, Barneveld Zuid, Lunteren, Ede Centrum en Ede-Wageningen. Meer over de actie lees je op www.valleilijn.nl/2017/07/voordelig-valleilijn-trein-zomer/.