Zet ons op je startscherm!


Werp je regelmatig een blik op onze website? Dan is het handig om vrijetijdbarneveld.nl vast te pinnen op het startscherm van je smartphone of tablet, net zoals een app. Met deze slimme truc kun je onze site met slechts één klik, of beter gezegd: met slechts één tik, openen. Je hoeft nu niet meer je browser te openen en de link in te typen of in je favorieten te zoeken. Appeltje eitje!

Web clip
Over eitje gesproken, we hebben het beeldmerk van ons logo, namelijk het spotlight met de kip en het ei, gereedgemaakt voor de button die op je beginscherm verschijnt. Het plaatje dat in de button verschijnt wordt ook wel favicon genoemd en is hetzelfde plaatje dat voor de url www.vrijetijdbarneveld.nl te zien is in de taakbalk op internet.

Aan de slag
Hier volgt een stap-voor-stap instructie voor een Iphone of Ipad. Is het operating systeem van jouw telefoon anders, klik dan op deze link voor een uitleg voor jouw toestel.

(1) Ga naar www.vrijetijdbarneveld.nl en klik onderaan de browser van Safari op ‘+’ of op het vierkantje met pijltje
(2) Kies ‘Zet op beginscherm’
(3) Pas desgewenst de titel aan en tik op ‘Voeg toe’

Voila, het icoontje vindt nu haar weg naar het beginscherm. Veel plezier ermee!

(1)  (2) (3)