Opening binnenbaden


Na gisteren een middagje geklust te hebben, besloten de kids en ik de middag af te sluiten met een uurtje zwemmen in het Oosterbosbad. Het was warm, vrij rustig en de zon schitterde zo nu en dan over het water. De hele setting deed me aan de nazomer denken, die over een paar weken alweer aanvangt. Dat betekent ook dat veel buitenactiviteiten zich weer naar binnen verplaatsen, zoals het zwemmen.

Vakantierooster Oosterbosbad
In mijn blog ‘Vakantierooster Oosterbosbad’ schreef ik over de openingstijden van het buitenzwembad in de zomer. Dit zomerrooster stopt zodra de basisscholen weer beginnen en dat is op maandag 21 augustus. Daarna kun je nog t/m donderdag 31 augustus terecht, voordat zij haar deuren sluit. Via deze link kom je op de openingstijden van het buitenzwembad terecht.

Opening Veluwehal
De frisse buitenlucht ga ik zeker missen, maar na de zomer kunnen we onze zwemactiviteiten voortzetten in het binnenzwembad van de Veluwehal. Vanaf maandag 4 september kun je weer terecht in de Veluwehal voor banenzwemmen of vrijzwemmen. Daarnaast starten ook alle zwemlessen en aquasporten weer. De zwemlessen vangen aan op maandag 21 augustus en vanaf maandag 28 augustus starten ook alle aquasporten weer, met uitzondering van donderdag 30 augustus en vrijdag 1 september.

Aanbod binnenzwembaden
Klik hier voor het totaalaanbod van zwembad De Veluwehal en hier voor De Heuvelrand in Voorthuizen.